avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu pot lua legătura cu copilul și sa îl iau în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu pot lua legătura cu copilul și sa îl iau în vacante

Bună ziua! Copilul meu locuiește în Italia și are virsta de 6 ani! Eu mam despărțit de fostul sot și pentru binele copilului iam dat în România la avocat tutela copilului... Avocatul a făcut demersuri necesare... Si a obținut de la instanța de judecata tutela pentru fostul sot! Va explic asta pe scurt! După chestiunea asta soțul numai vrea sa îmi dea copilul în vacanță... Nu pot sa iau legătura cu el doar dacă ma duc în Italia etc! Fostul sot este roman! Ce pot face în situația asta? Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:15, 23 Februarie 2018
Buna ziua,
Solicitati in instanta un program de vizitare si apoi solicitati ajutorul unui executor judecatoresc.
Dar.. Am o decizie după un proces din italia care spune ca imi pot lua copilul în vacanța de vara si în week-end... Ce pot face în situația asta?


Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa puneti in executare acea decizie prin apelarea la serviciile unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am divortat de fosta sotie in luna ianuarie a acestui ... cristian.filip cristian.filip Buna ziua. Am divortat de fosta sotie in luna ianuarie a acestui an. Totul s-a facut amiabil la notar. Avem un copil de trei ani. Avand incredere in vorbele ei ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stau mai mult timp cu baietelul meu sandu1 sandu1 Buna ziua! Am mai scris si ....voi mai scrie! Vreau sa imi petrec mai mult timp cu copilul meu. Simt ca si el doreste acelasi lucru. Am o cunostinta care ... (vezi toată discuția)
Sentința judecătorească Daniel1900 Daniel1900 O sentinta definitiva obținută din România ce valabilitate are în Italia!? Eu cu fostul sot am divorțat în România... Copilul a rămas la el în Italia ... (vezi toată discuția)