avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recursul compensatoriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recursul compensatoriu

Va rog am nevoie de un raspuns!
O persoana care a executat pedeapsa cu inchisoarea din 2013 fiind eliberata in 2015 beneficiaza de aceasta lege: 169/2017? (mentionez ca persoana este inchisa din nou de o luna pentru o alta pedeapsa) Se pot considera executate cele 150 de zile pentru cazare necurespunzatoare de atunci in pedeapsa actuala?

In lege scrie “la fiecare 30 de zile executate in conditii necorespunzatoare detinutul beneficiaza de 6 zile executate suplimentar chiar daca aceste zile nu sunt consecutive” “perioada pentru care se acorda zile considerate ca executate in compensarea cazarii in conditii necorespunzatoare se calculeaza incepand cu 24 iulie 2012”
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
Andreea.du, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:46, 24 Februarie 2018
In opinia mea nu poate beneficia pentru pedeapsa actuala de compensatii calculate pentru pedeapsa anterioara si executata, insa va putea beneficia de compensatii de acum inainte. Oricum, nu va impiedica nimic sa faceti o cerere si sa asteptati o solutie, poate cine stie, se ajunge la concluzia ca cine are zile de compensatie de care nu a beneficiat poate savarsi infractiuni pana isi epuizeaza rezerva de zile considerate ca executate. La noi, orice este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs compensatoriu Andreea.du Andreea.du O persoana care a executat pedeapsa cu inchisoarea din 2013 pana in 2015 beneficiaza de aceasta lege (legea 169/2017)fiind inchisa din nou de o luna ? Se pot ... (vezi toată discuția)
La cata pedeapsa executata poti beneficia de recursul compensator. Oana vdv Oana vdv La cata pedeapsa executata poti beneficia de Recursul Compensator si cum se procedează. Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Legea 169/2017 efect redobandire permis anulat Mircea Gad Mircea Gad Buna ziua, Doamna Avocat Ana-MAria Dutescu mi-a explicat, printr-un raspuns in luna februarie, pe acest forum, ca pot sustine examenul de redobandire permis ... (vezi toată discuția)