avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Contract facut cu o firma de casting
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Contract facut cu o firma de casting

Am încheiat un contract cu Fix Media Casting în iulie 2017 în Eforie Nord.În contract scria ca trebuie să achit 390 euro iar eu am achitat doar 700 roni domnul de acolo spunîndu-mi că doar atît am de achitat că restul suportă firma(am și un martor care era cu mine atunci) și că nu mai am de achitat nimic pînă cînd copilul meu( că el ar fi trebuit să fie vedetă) va obtine un contract cu o firma(ex.H&Msau altele) și vor luaei 30 la suta din valoare.Acum mă trezesc cu o somație de plata adică diferența pîna la 390 euro că dacă nu mă dau în judecată.Nuștiu cît e de reala firma că am văzut mii de păreri pe net că sînt niște șmecheri.Oricum nu am de unde plăti restul de bani,ce pot face,ce o să se întîmple?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:36, 23 Februarie 2018
Buna seara,

Solicitati rezilierea contractului. Sunteti sigur ca firma nu este fantoma?.
Solicitati istoricul tuturor copiilor pe care firma ia facut ,,vedete,,

Cu drag

Nuștiu nici dacă firma e fantomă sau nu și nici nu știu ce e de făcut.Un copil doar a fost propus pt sedința foto.Un sfat aș vrea cum și ce pot face? Ce o să se întîmple oare dacă nu plătesc.MULȚUMESC ANTICIPAT!

Avocat Minoi a scris:

Buna seara,

Solicitati rezilierea contractului. Sunteti sigur ca firma nu este fantoma?.
Solicitati istoricul tuturor copiilor pe care firma ia facut ,,vedete,,

Cu drag



Este posibil ca in baza contractului incheiat sa obtina o hotarare judecatoreasca care sa va oblige la plata sumei respective ulterior urmand sa va execute silit prin poprire salariu,cont banca etc.Vorbiti cu un av care sa consulte contractul incheiat,eventual sa va formuleze o notificare prin care sa-i amenintati si dvs cu plangere penala ,eventual sa reziliati contractul.Ma mira cum mai sunt persoane care pica in plasa unor escroci de acest tip,tinand cont de cat de mediatizat este acest gen de inselaciune,reportaje tv la stiri,articole pe net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie sau inselaciune IonBogatu IonBogatu Buna ziua, Am fost pacalit. Mi s-a intimplat astazi. Am fost la un casting la care m-a intrebat daca doresc sa ma implic in ur matoarele activitati: sedinte ... (vezi toată discuția)
Teparii Fghhjnbghbb Fghhjnbghbb Buna ziua am luat teapa de la o firma de casting la subsol la mall unirii ,le-am plătit suma de 850 de lei iar acum vor sa le mai dau restul, întrebarea ... (vezi toată discuția)
Teapa agentie de modelling ContSters336392 ContSters336392 buna seara, as avea nevoie de cateva sfaturi referitor la cazurile in care iti iei \\"teapa\\" fiind amagit pe fata de catre escroci si mincinosi care se dau ... (vezi toată discuția)