avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Teparii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Teparii

Buna ziua am luat teapa de la o firma de casting la subsol la mall unirii ,le-am plătit suma de 850 de lei iar acum vor sa le mai dau restul, întrebarea mea este daca ei ma pot da in judecata pe baza la contractul semnat de mine
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:10, 3 Februarie 2020
Am mai raspuns pe acest forum este o țeapă realizată de niste firme care operează la limita legii,un fel de înșelătorie îmbrăcată sub forma unui contract .E greu de spus daca se multumesc cu ce au apucat sa va tepuiasca sau chiar vor face demersuri.Puteti sa faceti si dvs o plângere penală la politie pt înșelăciune,macar pt a încerca sa-i temperati.Incercati sa nu mai cadeti victima unor astfel de escroci,teapa era mediatizată la stiri,în presa,pe net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract facut cu o firma de casting Pataadriana Pataadriana Am încheiat un contract cu Fix Media Casting în iulie 2017 în Eforie Nord.În contract scria ca trebuie să achit 390 euro iar eu am achitat doar 700 roni ... (vezi toată discuția)
Reziliere de contract firma de casting Sandman98 Sandman98 Buna ziua! De cateva luni ma confrunt cu o problema legata de o asociatie de casting. Stiu ca o sa para juvenil ce va urma, asa ca imi cer scuze de la bun ... (vezi toată discuția)
Judecata sau nu? Alex04041982 Alex04041982 Buna ziua.acum 60 zile am fost cooptat de o firma de publicitate pt ca copilul meu sa reprezinte contra cost anumite branduri.pt acest lucru a fost necesara o ... (vezi toată discuția)