avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecata sau nu?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecata sau nu?

Buna ziua.acum 60 zile am fost cooptat de o firma de publicitate pt ca copilul meu sa reprezinte contra cost anumite branduri.pt acest lucru a fost necesara o investitie de 350 euro.firma a spus ca in 60 zile o sa fiu sunat pt o sedinta foto.insa au trecut 70 zile si nu 60.mentionez ca firma nu mai este la locul unde am fost coptaat.,nici la tel nu raspunde.exista firma totusi in Bucuresti,inregistrata.mentionez ca am contract cu firma respectiva.ce pot face pt a rezilia contractul si a-mi recupera banii?por cere daune? Pot actiona in judecata? Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
Alex04041982, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:08, 23 Noiembrie 2018
Plângere penala pt inselaciune sau actiune in raspundere civila contractuala.
Nu aveti nici o sansa ati fost victima unei tepe.Dati un search pe net sa vedeti cate victime au fost,modul de operare al teparilor,cate discutii au mai fost pe ne forum de acest gen etc.Colegul v a spus ce variante teoretice aveti dar practic ramaneti cu teapa.
Buna seara.multumesc pentru raspuns.daca am un contract semnat si stampilat de respectiva firma?firma exista si este inregistrata.nu ar trebui chemata in instanta?nu pot deschide un proces pe aceasta tema ? Multumesc.
Dvs credeti ca cei care opereaza astfel sunt prosti?Bineinteles ca acel contract cuprinde clauze care -I avantajeaza,neclare in ceea ce priveste obligatiile fata de client etc.O plangere penala dureaza ani,iar in civil mai mult ca sigur nu aveti sanse.Puteti sa sa mergeti la un avocat dar la 350 de e platiti o taxa de timbru,un onorariu avocat care in mod cert va costa aproape cat suma pierduta .Chiar daca prin absurd castigati va garantez ca firma nu poate sa fie executata .Ganditi-va ca toti cei cate au fost inselati se prind mai devreme sau mai tarziu si incearca sa recupereze banii.V au lovit in punctul sensibil va si vedeati copilul in vreo reclama sau pe coperya revistelor pt copii.Stiu ca in calitate de parinte va ganditi ca este unic,genial,fotogenic copilul dvs dar astfel gandesc alte milioane de parinti.Fara a vrea sa fiu ironic ar trebui sa va ganditi cum ati luat ,,leapsa"" cand metoda respectiva este veche,au fost reportaje la stiri,articole in presa ,pe net etc.
Da, trebuie să analizați cu atentie contractul.
Aveti dreptul de a le adresa o cerere scrisă prin care sa le cereți o explicație.
Veti vedea ce va răspund.

Alte discuții în legătură

Am o problema cu o firma de recuperatori pusi de o socitetate de telefonie careia nu i-am mai putut plati datoria Constantin_Cristina Constantin_Cristina Buna ziua.Acum aproximaztiv 4ani am facut un abonament pentru a-mi luat un telefon gratis.duoa o perioada nu am mai putut plati abonamentul,si datorita ... (vezi toată discuția)
Proba loc de munca o luna = 700 lei, dupa luna respectiva doar 350 de lei fergus fergus M-am decis sa va intreb pe dumneavoastra ca sa evit o posibila gafa pe care as putea sa o fac intreband direct la servici (riscand sa pierd locul de ... (vezi toată discuția)
Imi doresc sa ma transfer in ue insa... nu imi da acordul pt copilul minor. Mary0903 Mary0903 Buna! Sunt mama a unui copil de 3a si 8l si sunt divortata. Vreau sa stiu cum pot face si daca exista o solutie sa pot lua copilul cu mine - din Romania in ... (vezi toată discuția)