avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 130.000 euro ca sa stai in Ghetou!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

130.000 euro ca sa stai in Ghetou!

Impreuna cu sotia mea am cumparat in urma cu 9 ani un apartament in complex de blocuri noi foarte frumoase.
Am platit 130.000 euro pe doua camere mari.
Din cauza unei proaste administrari si a indiferentei maxime ca sa nu spun altfel a vecinilor mei blocul a ajuns un ghetou. Administratorul ca toti in Romania e de neclintit, nu il poate nimeni schimba ca nu vor. Comitetele executive se spala pe maini si nimeni de fapt nu raspunde ca eu calc prin excremente cand plec din bloc. Ca imi curge apa in cap cand ploua si intru in bloc. Ca scarile au fost inlocuite cu ceva pe care au cazut vecini si si-au rupt picioarele. Material pus de acelasi administrator.
Cu instanta nu stiu ce se poate face. Am incercat cu primaria de sector si se spala pe maini DESI au atributie legala sa sanctioneze pe L230/2007.
Ati putea va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? Nu vreau sa ma mut din casa mea! Vreau ca cei vinovati ca au adus blocul in asemenea hal sa plateasca. Spre exemplu, platim curatenie pe etaj de 3 ori, nu se face decat o data. La peste 200 de persoane pe scara, se vede asta!!! E murdar.
Va rog o mana de ajutor!

Multumim.

Alte discuții în legătură

Administratorul si presedintele spioneaza locatarii pe camere ... fiordul fiordul Am fost informat de presedinte si de administrator ca am intrat in scara blocului murdar pe picioare si ca am lasat anumite urme. Si ca pentru asta ma invita ... (vezi toată discuția)
Au transformat intrarea in scara in birt VictorArditti VictorArditti Am niste vecini care au o firma la parter. Mariile lor nu pot fuma si bea cafele si bauturi in apartamentul lor ci stau cu fundul pe scari, relaxati, cu ... (vezi toată discuția)
Femei de serviciu maduta79 maduta79 intr o asociatie cu mai multe scari de bloc , s a gasit o scara care nu mai doreste femei de serviciu , au venit cu un tabel semnat pri care cere eliminarea ... (vezi toată discuția)