avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Au transformat intrarea in scara in birt
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Au transformat intrarea in scara in birt

Am niste vecini care au o firma la parter. Mariile lor nu pot fuma si bea cafele si bauturi in apartamentul lor ci stau cu fundul pe scari, relaxati, cu picioarele intinse, vreo 3-4 sunt mereu acolo. Arunca mucurile pe jos, fac mizerie, fac galagie, ca sa nu mai zic de aspectul lamentabil al unei intrari intr-un bloc nou si elegant care are asa panarame de locatari.
Acuma, ca sa fie tacamul complet, s-au luat si altii de la parter dupa ei si aia merg tot acolo si fumeaza si stau ca la birtul de la tara la intrarea in bloc.
Asa ceva...
Mi se urca parul la bataie ca am dat 130.000 euro pe apartament ca stau la ghetou.
Am facut plangere la politie, primarie, asociatia de proprietari.
Nimeni nu le face nimic.
Ce se poate face si in ce context legal?
Refuz sa cred ca nu se poate face nimic si refuz sa locuiesc in asemenea conditii.

MULTUMESC
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: VictorArditti , utilizator 21:07, 24 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asociatia de proprietrai prin regulamentul de ordine interioara poate impune restrictii referitor la fumat,baut in partea couna de imobil
In astfel de cazuri politia poate intervenii si eventual aplica sanctuni in temeiul disp L nr 61/1991
Sarut mana, multumesc. Asociatia de proprietari nu face nimic. Ce sa le fac eu? Parca nu stiti cum sunt romanii. Se fac ca se uita in alta parte. Si eu ce sa fac? Eu nu ma pot uita in alta parte... la 700 de euro rata pe luna!!! Nu vreau cand vin acasa sa ma enervez.
Chiar, daca asociatia refuza sa isi faca datoria, primaria ii sanctioneaza? Stiu ca dvs. aveti o experienta mare in acest sens. Si eu am incercat cu primaria, nu le face nimic la asociatii. Sau au pile.. mai degraba asa. Atunci, logic, trebuie impinsa primaria de la spate care sa oblige asociatia, nu? Ce ziceti, incotro sa o iau?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumatul la bloc tomaandronache@yahoo.com tomaandronache@yahoo.com Eu stau la bloc la parter si vecinul meu de la etajul unu fumeaza numai pe geam, scrumul este scuturat tot pe geam iar chistoacele sunt aruncate in fata ... (vezi toată discuția)
Cu capra la bloc StefaniaEmerson StefaniaEmerson Au cumparat unii un apartament la parter si desfasoara activitati de firma. La cateva saptamani dupa mutarea lor am vazut cu stupoare cum si-au plantat o ... (vezi toată discuția)
Cum poate raspunde in nume personal un functionar public? VictorArditti VictorArditti In afara de penal, unde nu sunt sanse sa fie condamnati, pe civil, cum poate fi tras la raspundere un functionar public care refuza indeplinirea obligatiilor ... (vezi toată discuția)