avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declarație neluarea a gestiunii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declarație neluarea a gestiunii

Pe scurt, am fost transferat de la un magazin către altul, a urmat inventarul pentru demisia cuiva, lipsuri foarte mari, încearcare de a-mi pune toate minusurile.
Doresc să știu care este modelul pentru o declarație pentru neluarea in gestiune întrucât să-mi pot dovedi nevinovația.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:42, 23 Februarie 2018
Predarea - primirea gestiunii nu s-a facut in baza unui proces verbal?
Nu, în contractul de muncă nu se stipulează o gestiune pe care să o administrez sau orice alt termen/condiție care să-mi spună că sunt răspunzător de bunurile instituției.
Desigur, nu am primit și nu am semnat un proces verbal de predare/primire.

Cornel Vasile a scris:

Predarea - primirea gestiunii nu s-a facut in baza unui proces verbal?

In acest caz, nu preluati nicio gestiune fara a avea un document cu ceea ce preluati efectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitate gestiune Francois81 Francois81 Buna ziua, As dori, daca se poate, sa ma lamuriti intr-o chestiune privind responsabilitatea legala in ceea ce priveste gestiunea. M-am angajat intr-un ... (vezi toată discuția)
Imputare diferente inventar marinica_ph marinica_ph buna ziua, din martie anul trecut sunt sef depozit la soc com x. la momentul cand am semnat contractul individual de munca am semnat si pentru raspundere ... (vezi toată discuția)
Gestiunea levi1 levi1 Buna ziua. Va rog sa imi dati niste sfaturi in urmatoarea problema: Pana acum un an, am fost angajat la o societate in functia de director executiv, cu ... (vezi toată discuția)