avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare

Am vândut mașina și nu mai am copie după talon.De unde pot solicita o copie(mașină vândută în 2013).
Cel mai recent răspuns: Istvan Dalyay , Avocat 19:19, 25 Februarie 2018
de la serviciul de inmatriculari auto de care apartineti, daca nu aveti, puteti solicita si o copie a CIV ca o sa aveti nevoie [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte masina furate liana vesa liana vesa buna seara ,va rog sa ma ajutati ,mi sau furat actele din masina:talonul,permisul,cartea tehnica a masini,rovigneta ce trbuie sa fac ,nu pot conduce fara acte ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Sorin1975 Sorin1975 As dori sa stiu si eu cum recuperez o taxa auto platita in 2008 dar masina am vandut o! Actualul propietar nu vrea sa imi dea copii dupa talon si cartea de ... (vezi toată discuția)
Copie certificat inmatriculare auto abc62 abc62 Buna! De unde pot obtine copie dupa certificatul de inmatriculare a unui autoturism vandut de 8 ani? Carei institutii sau arhive sa ma adresez? De la drpciv ... (vezi toată discuția)