avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

In cazul in care dupa divort nu s- a facut partajul, exista o licuinta cumparata cu credit ipotecar cumparat in timpul cadatoriei, ea a parasit domiciliul, si- a schimbat buletinul, dupa o anumita perioada se poate intoarce sub pretextul ca este coproprietara?
Dar daca nu au platit impreuna decat o singura rata? Daca el poate dovedi ca a plati singur
ratele? Si ea a plecat din tara, nu vrut partaj.
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
marbit, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:48, 23 Februarie 2018
Oricând poate pretinde un drept de proprietate asupra imobilului.Numai partajul lămurește lucrurile
Daca imobilul este cumparat in timpul casatoriei este bun comun si sunteti coproprietari.
Daca vreti sa va judecati pe o cota diferita ar fi vorba de alte norme de drept aplicabile.
Buna seara,
Nu exista un termen de dezbatere a partajului.
Avand in vedere situatia incurcata pe care o descrieti va sfatuiesc sa demarati cat mai rapid aceasta procedura in instanta solicitand o cota mai mare de 50% din imobil.
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, partaj in concubinaj in conditiile urmatoare? Ionela_Ionela Ionela_Ionela Buna ziua, Incerc sa fiu cat mai la obiect. Am luat un credit ipotecar doar pe numele meu, el fiind codebitor cu venituri 0 (asa a fost trecut in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! doresc sa cumpar o casa cu teren, persona care vinde ... Dominik2022 Dominik2022 Buna ziua ! Doresc sa cumpar o casa cu teren, Persona care vinde spune ca are niste \"mici\" probleme de care nu ar trebui sa imi fac griji si ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Dreptul succesoral adison adison Dupa decesul tatalui meu, si impartirea masei succesorale intre mama si 2 copii, mi-a revenit o cota parte de 3/8 dintr-un ap cu 4 camere. Eu impreuna cu sotia ... (vezi toată discuția)