avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat poate dura un transfer la alt penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat poate dura un transfer la alt penitenciar

In ianuarie 2018 am facut cerere ca sotul meu sa fie mutat la alt penitenciar mai aproape de casa(pnt Ploiesti) el fiind incarcerat la pnt Jilava. Am primit raspunsul aprobat, comisia pnt a aprobat si ea transferul dar totusi se face o luna si el nu la mutat, mentionez ca nu are rapoarte si ca a fost un detinut exemplar. Cat poate dura pana il muta? Exista o durata standard? E posibil sa dureze cateva luni?
Cel mai recent răspuns: cristiserb , utilizator 20:24, 25 Februarie 2018
Este posibil sa dureze cateva luni, depinde de comandantii de penitenciar. Sa va mai interesati la diferite intervale la ambele penitenciare sa nu-l "uite", chiar daca deja e aprobat, dar sa nici nu insistati f mult [ link extern ] /
Noi vom avea comisia de eliberare undeva la inceputul lui aprilie si nu as fi vrut sa il prinda la Jilava deoarece comisia de acolo este foarte aspra. La Ploiesti avem sanse mai mari de reusita. Credeti ca pot face eu ceva din exterior sa il mute pana atunci? Sau un avocat?
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
cristiserb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer detinut vdeny vdeny buna ziua, in august sotul a facut o cerere de transfer cand era detinut intr-un penitenciar, din Romania. Dupa o saptamana el a fost transferat catre un alt ... (vezi toată discuția)
Regimul semideschis itztu itztu Buna ziua! Ma intereseaza daca imi puteti spune care sunt penitenciarele in care se executa regim semideschis si ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a te ... (vezi toată discuția)
Mutarea dintr-un penitenciar in altul melinaR melinaR Buna seara am si eu citeva intrbari legate de mutarea unui detinut in alt penitenciar .Nepotul meu e inchis la giurgiu si familia locuieste la 136km departare ... (vezi toată discuția)