avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Informatii somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Informatii somaj

AM fost in somaj 1 lunadupa care m-am angajat la o alta firma si primesc 30 la suta din somaj pina in iunie.Intrebarea mea este daca am dreptu sa primesc acesti bani pt luna febroarie daca in toata luna sunt in concediu medical fiind intrernat in spital la urgenta si apoi concediu medical de recuperare!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 24 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu face vreo distinctie ,situatie in care ,in opinia mea, beneficiati de acei bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani din concedii medicale kamytza01 kamytza01 buna seara, va rog frumos sa imi spuneti: mai pot recupera banii pe concediile medicale de sarcina si lauzie de la firma unde am lucrat??? mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Pot incasa singura banii pe concediile medicale de maternitate (126 zile) de la casa de sanatate? sau cum pot recupera acesti bani? kamytza01 kamytza01 buna seara, numele meu este camelia, locuiesc in sectorul 4-bucuresti, iar angajatorul meu are sediul in ilfov, prin urmare nu stiu unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut decizia privind acordarea indemnizatiei pentru ccc ContSters167835 ContSters167835 Mi-am pierdut decizia privind acordarea indemnizatiei ptr.cresterea copilului.As vrea ca cineva sa ma indrume unde trebuie sa ma adresez ptr \"a o ... (vezi toată discuția)