avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU DE PATERNITATE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU DE PATERNITATE

Buna ziua
Am un coleg care vrea sa intre in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani (concediu de paternitate)
In ultimele 12 luni, 2 luni a fost in somaj tehnic (cf. OUG 28/2009) drept urmare in perioada asta nu i s-a retinut impozit .
Mai poate beneficia de indemnizatie ?
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 11:03, 22 Octombrie 2009

Art. 1) OUG 148/2005 modificat
(2)Cele 12 luni prevăzute la alin. (1) pot fi constituite integral şi din perioadele în care persoanele s-au aflat în una sau mai multe dintre următoarele situaţii:

k)se află în perioada de întrerupere temporară a activităţii, din iniţiativa angajatorului, fără încetarea raportului de muncă, pentru motive economice, tehnologice, structurale sau similare, potrivit legii;

Nu este corect concediu de paternitate - concediu pentru crestere copil..........
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
titiana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic in timpul sarcinii (plata indemnizatie crestere copil) d_d d_d Buna seara, Am fost in concediu de crestere a primului copil iar in momentul reintoarcerii la servici (acum sunt din nou insarcinata, societatea a luat ... (vezi toată discuția)
Veniturile de natura salariilor obtinute in perioada de somaj tehnic sunt luate in calcul la determinarea indemnizatiei pentru cresterea copilului? mirela.bararu mirela.bararu Buna ziua!. Anul trecut am avut o perioada de 10 zile lucratoare de somaj tehnic, in care s-a aplicat legislatia specifica, respectiv scutirea de la plata unor ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic liliana_ciobanu2008 liliana_ciobanu2008 Buna ziua, vroiam sa stiu cum afecteaza somajul tehnic la plata indemnizatiei postnatale. In luna ianuarie si in luna februarie am fost cate 2 sapt. in somaj ... (vezi toată discuția)