avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat în Germania (alcool la volan). Care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat în Germania (alcool la volan). Care e perioada de suspendare pe teritoriul Germaniei? Poate conduce în România în acest timp?

Buna ziua!La un control de rutina, sotului meu i-a fost reținut permisul de conducere romaneac, in urma unei alcoolemii de 0.56 in fiola si 1,2 in sânge.Menționez ca acest lucru s-a întâmplat in Germania. Întrebarea este pe cat timp ii va fi suspendat si daca pe teritoriului Ro poate conduce. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Giovano , utilizator 16:07, 13 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La continutul de alcool in singe mai mare de 0,5 ppm:
– prima oara – 500 €, 2 puncte de penalitate, 1 luna interdictie de a conduce.

– a doua oara – 1000 €, 2 puncte de penalitate, 3 luni interdictie de a conduce.

– a treia oara – 1500 €, 2 puncte de penalitate, 3 luni interdictie de a conduce.
NU poate conduce nici in Romania, atentie daca va fi prins i se va intocmi dosar penal! [ link extern ] /
Bună ziua am fost prins cu 0,72 în aerul respirat permis german ,Tim sa menționez ca încă ma aflam in perioada de proba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Accident fara victime si alcoolemie - consecinte ContSters254867 ContSters254867 fratele meu a facut un accident cu masina fara victime si a fost depistat cu o alcolemie de 0.56 ml in aerul respirat, as vrea sa stiu daca va fi pus sub ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o mica problema eu si sotul suntem in germania,pe ... Imo imo Imo imo Buna seara am o mica problema eu si sotul suntem in germania,pe sotul meu lau prins la volan cu alcool si cand a suflat in fiola a avut 1,60 in aerul expirat ... (vezi toată discuția)