avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare casa

Am construit o casa cu autorizatie de constructie in anul 2003 dar nu am respectat proiectul si am depasit cu40 de metri patrati fata de ce era trecut in autorizatia de constructie dar la primarie am inregistrato cu suprafata reala adica exact citi metri patrati are constructia mentionez ca am proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor dar nu pot sa scot certificat de edificare pentru ca spun ca nu am respectat autorizatia de construire si atunci nu pot intabula constructia puteti sa ma sfatuiti ce este de facut va multumesc

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa la rosu (inclusiv acoperisul) MihaiViorel MihaiViorel Salut Am o casa in Timisoara la rosu si vreau sa o intabulez ca sa iau un credit de la banca pt a putea termina casa dar se pare ca cei de la Primaria ... (vezi toată discuția)
Autorizație de construire pentru o anexa gospodăreasca ilegal construita Simona.Dunca Simona.Dunca Buna ziua! In 2015 (acum vreo 5 ani) am construit o anexa gospodăresc (beci - fundatie din beton sapat in pământ + garaj deasupra) de aproximativ 10 ... (vezi toată discuția)