avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sponsorizare de la SRL detinut de unul dintre membrii ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sponsorizare de la SRL detinut de unul dintre membrii fondatori

Buna ziua, as dori sa stiu daca ar fi legal ca o firma sa incheie contract de sponsorizare cu o asociatie, in conditiile in care administratorul firmei este si membru fondator si vicepresedinte al asociatiei? Mai exact, firma doreste sa organizeze un festival de teatru, urmand ca toate incasarile venite din bilete sa mearga catre asociatie, in vederea infiintarii unui centru cultural.
Sau ar fi fi posibil ca asociatia sa organizeze festivalul, considerandu-se activitate ocazionala de strangere de fonduri cu taxa de intrare care conform codului fiscal reprezinta un venituri scutite? Si daca da, asociatia ar mai datora si impozitul pe spectacol de 2% din contravaloarea biletelor vandute?
Cel mai recent răspuns: emm1992 , utilizator 14:24, 25 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pfa CO.COS CO.COS [b]P[/b]ersoana [b]F[/b]izica [b]A[/b]utorizata care are ca unic obiect de activitate organizarea manifestarilor artistice (teatru papusi) are obligatia de a ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac un contract intre un ong si o persoana fizica care canta pentru un spectacol ? Dana Bernard Dana Bernard Avem o asociatie nou infiintata si dorim sa facem un spectacol caritabil pentru sponsorizarea a 4 copii aflati in dificultate materiala. Am doua intrebari : 1. ... (vezi toată discuția)
Suspendare temporara de activitate - pt asociatii Adriana Vlad Adriana Vlad Am o asociatie culturala , care datorita pandemiei nu isi mai poate desfasura activitatea ( spectacole de teatru in sali de spectacole ) . Asociatia are 3 ... (vezi toată discuția)