avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu PFA in cazul schimbarii domiciului in alta ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu PFA in cazul schimbarii domiciului in alta localitate

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti daca trebuie schimbat sediul PFA in cazul in care persoana isi schimba dupa infiintarea PFA-ului domiciliul in alta localitate/judet?
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: carmen-rodica , utilizator 18:41, 26 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
PFA-ului este infiintat de cateva luni in locatia domiciliului vechi, iar domiciliul s-a schimbat in decursul acestei luni.
Mai este necesara mutarea sediului PFA in localitatea noua de domiciliu?

Va multumesc mult pentru raspuns!
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
carmen-rodica, utilizator
Va multumesc pentru raspuns! Insa in cazul in care sediul social ramane in locatia veche de resedinta (care e in alt judet decat cel in care locuieste in prezent persoana ce detine PFA), unde se platesc taxele si impozitele? In mod logic, ar trebui sa se plateasca in judetul unde se presteaza activitatea PFA-ului, nu? Deci acolo unde are noul domiciliu detinatorul PFA-ului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu pfa lecheaadina lecheaadina Am avut domiciliul intr-un judet si mi-am inregistrat PFA in acel judet, avand astfel domiciliul fiscal in acel judet. Daca mi-am schimbat domiciliul intr-un ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu ca pfa emilianb emilianb Buna, Va trebui sa-mi schimb domiciliul in alt judet. Pe veche adresa am un PFA inregistrat. Trebuie sa dizolv(?) PFA-ul de pe vechea adresa (cum se face ... (vezi toată discuția)
Probleme cmi liviu1969 liviu1969 Am un CMI infiintat in 2016 fara probleme: - contract de comodat - spatiul respectiv este al unei colege - am platit toate taxele (1500 + 300 + etc...) si ... (vezi toată discuția)