avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuleaza canalizarea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuleaza canalizarea

Locuiesc la parterul blocului si ma confrunt cu canalizarea.In fiecare luna refuleaza canalizarea si miroase groaznic.Am vorbit cu administratorul blocului sa se faca ceva si el tot spune ca nu ate ce sa faca.
Intrebarea mea este,exista o lege,hotarare prin care pot sa fac asociatia de proprietari sa repara sa faca ceva sa nu mai existe "buda" in beci si mai ales sa scap de miros.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: risen , utilizator 17:43, 26 Februarie 2018
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care detine competenta sa desfasoare acte si actiuni pentru asigurarea bunei functionari a partii comune de constructii si de instalatii din condominiu
Sesizati oficial intial presedintele de asociatie
daca va confrunatati cu reticenta sau refuz de implicare pentru solutionare sesizati oficial autoritatea de sanatate publica
Trebuie sa identificati cauza refularii canalizarii.
Daca problema este de competenta asociatiei (pe tronsoane de canalizare administrate de asociatie), legea locuintei obliga asociatia sa ia masuri de remediere.
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_141...
Va multumesc frumos pt.ajutor si sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari, adiminstrator MAGDAS MAGDAS Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea pb pentru ca nu stiu de unde sa incep. Am achizitionat un apartament in Sinaia, insa, in acest bloc nu este ... (vezi toată discuția)
Expertiza canalizari, cum se procedeaza. dumdum66 dumdum66 Am cumparat un apartament intr-un bloc in care conducerea asociatiei este pusa de catre dezvoltator. Nu avem carte tehnica si problemele cu canalizarea si ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa scap de mizeria de la subsol? cipry1983 cipry1983 Blocul in care am o garsoniera are tevile de scurgere sparte in subsol si in timp subsolul blocului s-a umplut cu dejectii si apa.Acum m-am trezit ca imi ... (vezi toată discuția)