avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... acte pentru pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

acte pentru pensie invaliditate

buna. Sotul meu beneficiaza de pensie de invaliditate in italia. Intre timp, a facut chemioterapie si am facut agravamento. Ni s au cerut niste acte din romania din care sa rezulte ca el nu beneficiaza de pensie in romania. Sotul a fost la case de pensii in Timisoara si cei de acolo i-au spus ca ei nu emit un astfel de act si ca sa faca o declaratie pe propie raspundere la notar in care sa specifice ca el nu beneficiaza de pensie in Romania. Am prezentat actele in italia la inps si ne au scris ca nu e suficiet, si ca ei vor un act de la organul emitent. Intrebarea est: daca casa de pensii nu elibereaza un astfel de act, cum putem dovedi ca sotul nu ia nici un fel de pensie in romania? multu.esc mult

Alte discuții în legătură

Pentru pensie de invaliditate in italia am nevoie de un document ca nu am pensie in romania lucio78 lucio78 Buna ziua , ma numesc lucian sunt cetatean roman am 37 de ani si locuiesc in italia in borgosesia provincia vercelli.buletinul meu de romania este in sat ... (vezi toată discuția)
Calatorie in italia eu1001 eu1001 buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: sotul meu este plecat in italia si ar dori sa mergem si noi la el ( eu si cei doi copii minori ai nostri), dar nu ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate italia Nedelea Ionel Nedelea Ionel Bună ziua sunt o persoana cu handicap locomotor vreau să știu dacă aplic pentru pensie de handicap în italia, eu în românia am acea indemnizație ... (vezi toată discuția)