avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

Buna ziua, eu am depus actele necesare restituire taxa auto in 2016 dupa vechea lege de restituire.In 2016 am primit prima transa de bani, Anul urmator 2017 nu am mai primit urmatoarea transa de bani.Intrebarea Este,daca mai trebuie depuse din nou actele? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ilie Danut , utilizator 10:48, 26 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire doar partiala a taxei de poluare la cerere dragos_1999 dragos_1999 Am facut dosarul cu actele necesare si l-am inaintat la ANAF cu nr. inregistrare 236705 din 04.05.2016. A fost \"aprobat\" pentru ca pe data de 02.09.2016 mi ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu platita in 2008 Costin515 Costin515 In luna iunie 2016 am primit de la ANAF prima transa din taxa de mediu platita in anul 2008.In 2017 ar fi trebuit sa primesc a doua transa din totalul celor ... (vezi toată discuția)