avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartitoare obligatorii?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartitoare obligatorii?

Buna ziua
In luna octombrie am solicitat asoc de prop ca vreau sa renunt la repartitoare si sa ma factureze in pausal.Dar se pare ca acest consum pausal este enorm intrucat am impresia ca platesc toate pierderile blocului.A venit factura pe luna ianuarie 650 ron, in contestul in care anul trecut pe citirea repartitoarelor era 300 ron.Ce modalitate de constatatare as putea invoca pentru acesta factura imensa.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 09:44, 27 Februarie 2018
Este problema pe care o puteti clarifica strict cu reprezntantii asociatiei de proprietari
Instalarea repartitoarelor de cost se realizeaza in baza acordului a minimum 80% dintre locatari Renuntarea la repartitoarele de cost se face tot cu acordul aceluiasi procent de voturi proprietari
Problema se poate ” clarifica „ cu cei care au calculat caldura pt. blocul dv. .
Puteți să depuneți o reclamație la firma respectivă , dar au un mod de calcul care descurajează pe cei care renuntă la reparttoare si cel mai avantajos este ca tot blocul să renunte la repartitoare . Mai puteți sesiza și Protecția Consumatorului de modul de calculare al caldurii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pausal sau contor? Neiyre Neiyre Blocul in care locuiesc este racordat la reteaua de termoficare si pina in prezent plata in lista de intretinere pentru termoficare se constituia in baza ... (vezi toată discuția)
Modalitate de calcul caldura garsoniera cataleata cataleata Buna ziua, Suntem 44 de locatari ai unui bloc de garsoniere din 60 in care am avut aprobare pentru a renunta la repartitoare de costuri deoarece avem ... (vezi toată discuția)
Renuntare la repartitoare A241 A241 Este legal ca membrii aosciatiei de proprietari sa renunte la calculul contravalorii energiei termice consumate pentru incalzire cu ajutorul ... (vezi toată discuția)