avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act notarial credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act notarial credit

Buna ziua , in cazul in care o persoana este dispusa sa faca un credit la banca pentru mine se poate face un act notarial cum că eu achit integral toată suma până la data de ... ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 16:45, 26 Februarie 2018
Tehnic, persoana respectiva se imprumuta de la banca. Apoi va imprumuta suma de bani iar dumneavoastra va obligati a o restitui catre acea persoana.

Eu nu vad niciun impediment, dar pot aparea probleme daca redactati necorespunzator clauzele contractuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina in rate prin act notarial remier remier Buna ziua, As vrea sa vand masina cumparata in 2008 cu bani prin imprumut la banca si mai am rate pana la sfarsitul lui 2013. Am primit o oferta de la ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut intre persoane fizice anula_angel anula_angel Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu o lamurire vis-a-vis de un contract de imprumut, ce nu a fost incheiat la nici un birou notarial In vara ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi recuperez avansul ? ContSters59282 ContSters59282 ANTECONTRACT DE VANZARE CUMPARARE Intervenit intre subscrisii : I. \"XYZ\" domiciliat in ..... , si sotia \"XYZ\" cu acelasi ... (vezi toată discuția)