avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Se percepe comision/taxa pentru un credit ipotecar cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Se percepe comision/taxa pentru un credit ipotecar cu dobanda variabila la plata anticipata a creditului in cazul bancii Transilvania?

Am citit recent ca, Guvernul a eliminat comisionul pentru creditele cu dobanda variabila prin ordonanta 50/2010. Totusi mi s-a confirmat de la banca Transilvania ca se va percepe o taxa la plata anticipata a creditului ipotecar cu dobanda variabila, taxa/comision calculat la ziua returnarii creditului. Multumesc pt ajutor in avans.
Cel mai recent răspuns: Alina Cozma - Evaluator ANEVAR , Evaluator 15:42, 26 Februarie 2018
Aveti posibilitatea sa va adresati bancii, in scris, in care sa-i solicitati explicatii/informatii suplimentare cu privire la taxa/comisionul perceput.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de rambursare anticipata codreanud codreanud se mai plateste sau nu comisionul de rambursare anticipata la creditele cu dobanda variabila? (vezi toată discuția)
Restituire comisioane abuzive pentru un contract ipotecar inchis Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, [b] 1. As dori sa stiu daca am dreptul sa solicit bancii, copii cu absolut toate actele(contract de credit bancar ipotecar, actele aditionale, ... (vezi toată discuția)
Contract de credit ipotecar bcr Simonabcr Simonabcr In luna februarie a anului 2008, am contractat impreuna cu sotul si tata-socru, un credit ipotecar la BCR, in valoare de 29847 de euro., rambursabil pe o ... (vezi toată discuția)