avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... preschimbare acte
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

preschimbare acte

Dupa oficierea casatoriei civile v-a trebui sa schimb cartea de indentitate si multe alte acte. Vin cu rugammintea daca imi puteti raspunde daca trebuie schimbata si cartea tehnica a masinii , inclusiv talonul masiniisi care este procedura. Mentionez ca aceasta este dobandita inainte de casatorie.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Schimbare permis de conducere,talon si carte de identitate? soszo soszo Buna seara,am nevoie si eu de un sfat pentru sotia mea care odata cu casatoria si-a schimbat numele.Este necesar sa-si schimbe si permisul de ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand o masina care este pe numele de fata? biancadihoiu biancadihoiu Buna ziua, Detin o masina dobandita inainte de casatorie. Numele pe talon si cartea masinii nu a fost schimbat momentan (dupa casatorie) si as vrea sa vand ... (vezi toată discuția)
Acte cununie alonso_first_one alonso_first_one As dori sa stiu si eu ce acte imi trebuiesc la primarie pentru a face cununia civila.Amandoi suntem cetateni romani,si suntem la prima casatorie.Si as dori ... (vezi toată discuția)