avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata zilelor libere in caz de deces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata zilelor libere in caz de deces

Buna ziua lucrez la o firma de paza care nu vor sa-mi plateasca cele 3 zile libere avute la decesul tatalui meu in luna ianuarie ---e posibil asa ceva - candva stiu ca erau obligati prin lege
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 26 Februarie 2018
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, un angajat decedeaza dupa sase luni de la angajare. ... niccu niccu Buna ziua, Un angajat decedeaza dupa sase luni de la angajare. Lucra la Firma de paza. Ce/cat trebuie sa plateasca din echipamentul de protectie/Avand in ... (vezi toată discuția)
Zile libere cununie Semiluna96 Semiluna96 Bună ziua! Am și eu o nelămurire. Pe 22 luna aceasta am cununia civilă și conform programului de muncă este weekendul meu liber. O săptămână mai ... (vezi toată discuția)
Telemunca din strainatate cristicris cristicris telemunca din strainatate Buna ziua, As dori sa lucrez din strainate, momentan lucrez din Romania, dar as dori sa lucrez o perioada 4 luni din Republica ... (vezi toată discuția)