avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daca vanzatorul a platit impozitul la casa inca 13 ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daca vanzatorul a platit impozitul la casa inca 13 ani dupa vanzare??

sotul meu a vandut o casa la tara si dupa 13 ani nu sa facut nici omodificare la impozite ,sotul meu platind inca 13 ani impozitul care apare tot pe numele sotului meu .ce putem face ca sa ramana pe sotul meu proprietatea ca inanite??
iar cei ce a cumparat sa fie anulati ca proprietari??
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:36, 26 Februarie 2018
Cum adică? Ați vândut ați încasat prețul și tot proprietari ?
Puteti sa cumparati casa de la cei carora le-ati vandut-o.
Da de ce-ati mai platit impozitul daca ati vândut casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate deveni un act vanzare-cumparare nul ? irina_istrate irina_istrate Buna ziua, Mai intai sa va prezint situatia mea: parinti recasatoriti acum 29 de ani. Eu provin din prima casnicie a mamei, tatal actual (vitreg) mai are 2 ... (vezi toată discuția)
Cum putem afla daca apartamentul este inca pe numele tatalui meu? penciu23 penciu23 buna seara tuturor!parintii mei au vandut un apartament acum cam 18 ani si s-au inteles cu cumparatorul ca actele le va face cumparatorul!!insa cumparatorul la ... (vezi toată discuția)
Cedare cotă proprietate din bunul comun în favoarea soțului. cum pot rezolva acest lucru foarte important pentru familia mea? caef caef Buna seara. De 8 ani mă confrunt cu o problema. Sunt casatorita de 25 de ani. Aproape 15 ani am locuit cu sotul si copiii impreuna cu socrii mei intr-un ... (vezi toată discuția)