avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot avea dosar penal?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot avea dosar penal?

Am comoso si eu si imi pare ff rau dar nu am ce sa fac, m-a oprit si pe mine politia in Calarasi pe 01:30 si mi-a iesit 0,41mg dupa care am mancat o pizza mica, am baut o sticla de fanta la jumatate si am alergat vreo 15 min. Credeti ca in sange imi va iesi peste 0.80mg?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 18:53, 22 Octombrie 2009
Cand v-a oprit politia? inainte sau dupa ce ati mancat, baut fanta, alergat?
Din ce ati scris eu am inteles ca v-a oprit politia, v-a facut testul de alcoolemie dupa care v-ati dus si ati mancat, baut etc...
Pai dupa ce am facut testul de alcoolemie
In mod obligatoriu, cu o asemenea alcoolemie in aerul expirat , se preleveaza probe biologice , in vederea stabilirii alcoolemiei in sange.

Iar valoarea poate fi dubla celei confirmate de etilotest , sau chiar mai mare.

Acte de cercetare sunt oricum , efectuate , ramane sa fie aplicata sanctiunea , corespunzator imprejurarilor in care fapta a avut loc.
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)
Alcool la volan... ContSters323118 ContSters323118 Buna ziua! Am fost prins in timp ce conduceam un autovehicul cu o alcoolemie in aerul expirat 0,57 mg/l, noaptea.. pe un drum slab circulat, practic nu era ... (vezi toată discuția)
Test alcoolemie izabela_wt izabela_wt Am si eu o nelamurile. Daca sunt oprita in trafic am obligatia de a efectua testul de alcoolemie sau ramane la latitudinea mea sa aleg? Voi fi sanctionata sau ... (vezi toată discuția)