avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract abonment telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract abonment telefonie mobila

Salut.
Șotia mea are un contract care s-a prelungit printr-un acord verbal telefonic, pe încă doi ani . Acum dorește sa renunțe la serviciile companiei respective și i se cere o taxa de reziliere de 200 euro. Știu ca este ilegal dar ce nu știu este ,in ce lege si ce articol este menționat acest lucru .
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
ganya, utilizator
Cel mai recent răspuns: ganya , utilizator 21:52, 26 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vodafone-reziliere Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua am si eu o intrebare! As dori sa imi reziliez contractul cu Compania Vodafone! Numai sunt multumit de servicile lor! Dar ei imi cer o taxa de 200 de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila daniel12 daniel12 am un abonament la [EDITAT] si as vrea sa renunt la el in baza legi care tocmai sa dat am sunat la dansi si miau zis ca trebuie sa platesc suma de 150 euro ca ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unui abonament orange Lili69 Lili69 In octombrie 2017 am cumpărat un telefon la abonament Orange,durata contractului fiind de doi ani.Atunci mi s-a spus că,după 18 luni pot opta pentru o ... (vezi toată discuția)