avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inchis conducere fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inchis conducere fara permis

Sotul meu este inchis la 2 ani si 2luni pentru conducere fara permis. A executat pana acum 6 luni ( zi la zi) plus ca are castig 6 zile la fiecare luna executata plus ca lucreaza la cabinetul medical si are si acolo castig 8-9 zile la fiecare luna .
A auzit ca ar putea face scris instantei pt eliberare conditionata . Ar putea un domn avocat sau cineva care a fost intr-o situatie asemanatoare sa imi spuna daca pot angaja un avocat pentru a ii face cerere instantei pt eliberare conditionata? Si daca nu poate acum , cand ar putea face acea cerere?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Oana Beldie , Avocat 13:24, 27 Februarie 2018
Buna ziua,
Pentru a putea formula cerere de liberare conditionata, tinand cont ca are zile de munca executate in perioada detentiei trebuie sa execute cel putin jumatate din durata pedepsei, in cazul de fata 1 an si 1 luna, astfel, puteti formula cererea peste 7 luni de acum incolo. Pentru orice alte nelamuriri va stam la dispozitie.
Av. Oana Beldie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchis conducere fara permis buturuga703 buturuga703 Sotul meu este inchis la 2 ani si 2luni pentru conducere fara permis. A executat pana acum 6 luni ( zi la zi) plus ca are castig 6 zile la fiecare luna ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!am si eu o intrebare pt dvs ,sotul meu are 2 procese la care are 7luni la unul si la celalalt are 1an pt furt iar luna aceasta se termina recursul ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata mariana pop mariana pop cand pot sa formulez cerere de eliberare conditionata daca din pedeapsa de 13 luni cu executare s-a executat 2luni . Pedeapsa de 13 luni se compune dei 10 ... (vezi toată discuția)