avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nelămurită
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nelămurită

Buna ziua am nevoie de un sfat.
Lucrez la un magazin de 2ani si am ramas însărcinată si am 4luni mi sa facut rau si am fost internata in spital si am avut 16zile concediu medical cand sa terminat concediul patronul nu a vrut sa mai ma primeasca la munca pe motiv ca nu mai poate sa ma tina ca am sarcina cu probleme si multe jigniri ca sa ma faca sa demisionez ca am esit lipsa la inventar si multe altele nu a vrut sa im primească fisele de la medic plus alte amenitari ca chiar daca ma duc la itm tot nu fac nimic ca el are relatii până la urmă mia zis sa imi
Platesc singura angajare si sa raman acasa si sa ii platesc si lipsa de la inventar.

Alte discuții în legătură

Discriminare la locul de munca leasy leasy La data de 15 nov 2008 am fost angajata la SC VASI NOVA.SRL am calificare de lucrator comercial studiile si sanitarul la zi.am fost concediata pe data de 4 o4 ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal neplatit, dosar pentru ccc neconstituit ancaancuta ancaancuta am lucrat la un patron cu cartge de munca timp de 3 ani timp in care am ramas insarcinata .toate bune pina in momentul cind am inceput sa ma internez in spital ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii-contract de munca,demisie salar taky_mika taky_mika buna ziua.sunt insarcinata in 4luni si jum.si am aflat ca seful meu ma concediat din 17 mai 2010 prin desfiintarea postului dar eu nu am stiut nimic.am 7 luni ... (vezi toată discuția)