buna ziua.sunt insarcinata in 4luni si jum.si am aflat ca seful meu ma concediat din 17 mai 2010 prin desfiintarea postului dar eu nu am stiut nimic.am 7 luni si jum de cand lucrez la aceasta societate.am fost la itm si de acolo am aflat si am cerut copia dupa decizia de concediere,apoi am facut sesizare.am fost si la director in audienta si mia spus ca are grija de el.dar sunt curioasa cum a inchis contrctul de munca cu data din urma daca eu am fost ultima oara la itm pe 23 iunie si nu era inchis iar pe 29 iunie am aflat bomba?de somaj nu pot beneficia.am fost la tribunal si am facut declaratie,astept sa vad cand se e procesul.dar intrebarea mea este pot sa-mi platesc singura asigurarea pentru a ajunge la indemnizatia de crestere a copilului pana la 2ani?imi mai trebuie 4luni si jum.cum pot sa fac?sau ce pot face ca sa apar cu contributioa la zi?daca poate sa-mi raspunda cineva?va multumesc.
Din pacate nu va puteti plati singura contributia pentru a beneficia de indemnizatie, asta deoarece indemnizatia depinde nu de contributii, ci de realizarea de venituri impozabile.