avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal neplatit, dosar pentru CCC ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal neplatit, dosar pentru CCC neconstituit

am lucrat la un patron cu cartge de munca timp de 3 ani timp in care am ramas insarcinata .toate bune pina in momentul cind am inceput sa ma internez in spital inainte cu 30 de zile de a naste am dus concediile medicale la dumnealui si mia spus sa astept .au trecut 2 luni de cind tot astept si incerc sa dau de el ---intre timp firma sa inchis----si nici ptr ajutorul de cresterea copilului nu am facut dosarul ce as putea sa fac??
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:52, 5 Mai 2012
1. Pentru concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) luati legatura cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.

2. - Pentru intocmirea dosarului pentru CCC interesati-va unde este depusa arhiva angajatorului pentru a solicita actele necesare.
- Arhiva de personal ar trebui depusa la ITM asa ca interesati-va si acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cele 12 luni ptr acordarea indemnizatiei de crestere a copilului cuprind si concediul de maternitate? ionelenasorina ionelenasorina buna ziua, daca m-am angajat pe 5.08.2011, si raman insarcinata dupa 10.11.2011 ma incadrez ptr indemnizatia de crestere a copilului pe 2 ani? in cele 12 luni ... (vezi toată discuția)
Unde se depune certificatul de concediu de maternitate atunci cand firma se inchide? teu teu Buna ziua! Sunt insarcinata in 20 saptamani si sunt in concediu de risc maternal (fiind o sarcina cu probleme).Firma la care lucrez inchide incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de indemnizatie de maternitate daca demisioneaza de la firma unde este angajata? cimpineanuromeo cimpineanuromeo Buna Ziua! sora mea este insarcinata in ultima luna si doreste sa demisioneze de la firma unde este angajata.Intrebarea mea este daca ea a realizata 12 stagii ... (vezi toată discuția)