avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat cu dizabilitati Spital Judetean are spor 15% ?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat cu dizabilitati Spital Judetean are spor 15% ?!

Va rog sa ma edificati asupra continutului di titlu conform Legii 153 din Iunie 2017!
Cel mai recent răspuns: calinmarian , utilizator 11:46, 27 Februarie 2018
Pentru activitatea desfășurată de persoanele cu handicap grav sau accentuat, în cadrul programului normal de lucru se acordă un spor de 15% din salariul de bază/solda de funcție/salariul de funcție/indemnizația de încadrare,potrivit art.22 din Legea 153/2017..

Pana in prezent, nu a fost adoptata HG care sa prevada categoriile de persoane cu handicap care vor beneficia de acest spor.

Multumesc stimate domn !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este data de la care se aplica? raisa-gabriela raisa-gabriela O persoana beneficiaza de un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat din data de 08.03.2021. Care este data de la care se aplica sporul de 15 % ... (vezi toată discuția)
Handicap accentuat asu_mani asu_mani Buna ziua, am certificat de handicap accentuat din noiembrie 2017.Ce beneficii am la servici?Am gasit aste pe net.Sunt valabile Conform legii 53/2003 cu ... (vezi toată discuția)