avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobândire permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobândire permis de conducere

Bună seara! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pe 3 pentru viteza, 102 în localitate. Am făcut contestație și mi s-a restituit până la terminarea procesului, când am fost anunțat în scris că procesul s-a încheiat și plângerea mi-a fost respinsă. După două luni am primit o altă scrisoare să predau permisul pentru că mi se suspendă pe 4 luni. Aș vrea să știu dacă în cazul acesta am dreptul să dau examen de redobândire sau nu. Mulțumesc mult pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului de conducere pe 120 de zile?? :| Alex24995 Alex24995 Buna ziua! In data de 12.08.2015 am fost inregistrat de radar circuland in localitate cu viteza de 115 km/h. Mi-a fost suspendat permisul pe 90 de zile cu ... (vezi toată discuția)
Termen predare permis conducere cornelius65 cornelius65 Pe data de 2.05.2013 mi-a fost suspendat permisul ptr viteza (109 in localitate). :worthy:-motivul pptr care ma grabeam era destul de intemeiat Am facut ... (vezi toată discuția)
Salutari , o problema in legatura cu permisul de conducere. in ... Razvan Dumitriu Razvan Dumitriu Salutari , o problema in legatura cu permisul de conducere. In martie am fost prins cu 115km/h in localitate , am dat examenul de redobandire si l-am ridicat ... (vezi toată discuția)