avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale activitate de prezentare fara desfacere a marfurilor ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

activitate de prezentare fara desfacere a marfurilor nealimentare

Sunt admistratorul unui SRL, fara angajati, cu sediu social intr-o locatie cu potential economic destul de scazut. Doresc deschiderea unuia sau a mai multor puncte de PREZENTARE (nu si desfacere), pe termen scurt (max.1an) cu specificul de activitate desfasurata la sediul social actual, in scopul extinderii afacerii (infiintarea unor puncte de lucru si promovarea comertului la domiciliu) si a tatonarii pietei de desfacere din locatii (localitati) limitrofe actualui sediu. Ce acte juridice si contabile sunt necesare desfasurarii unei activitati de prezentare a marfurilor nealimentare si care este costul acestora?

Alte discuții în legătură

Legătura caen, sediu social, angajați și desfășurarea activității în cazul unei firme noi. mă puteți lămuri, vă rog? andrei farago andrei farago Buna seara, Pentru a va introduce in dilema mea vreau sa va spun ca sunt in punctul de a deschide o firma care are ca scop creearea de siteuri web, ... (vezi toată discuția)
Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar netu_ologu netu_ologu suntem un srl cu obiect de activitate transport rutier de marfuri. avem sediu social in RO . putem deschide un sediu/ un punct de lucru / o filiala in UE( ... (vezi toată discuția)