avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Cetatenie
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Cetatenie

Buna ziua, sotul meu este din Bangladesh, suntem casatoriti din iunie 2016, traim in Italia si avem un copil de 3ani (cetatean roman) si sant insarcinata cu al doilea copilas. Sotul meu are permis de sedere nedeterminat in Italia de mai bine de 10 ani de zile. Există vreo posibilitate ca el sa poată cere cetatenia română? Si dacă da se poate cere prin consulat /ambasada?
Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 12:03, 27 Februarie 2018
trebuie sa locuiti aici pt. cetatenia romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un marocan in spania ilhamilies ilhamilies Buna ziua,eu sunt romanca am doi copii mici cu cetatean marocan care are doar pasaport marocan,stam de cateva zile in Spania si vrem sa ne casatorim,cum putem ... (vezi toată discuția)
Poate un cetatean strain,casatorit cu o romanca sa cumpere o propietate in romania? liliana redai liliana redai Prietena mea cetatean roman este casatorita la ambasada Romaniei din Italia cu un cetatean din Bangladesh,de 2 ani. Domnul in cauza locuieste in Italia de ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)