avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... şomer fara indemnizatie daca sunt student ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

şomer fara indemnizatie daca sunt student ?

Buna ziua !

Ma pot inscrie ca persoana in cautarea unul loc de munca daca sunt student (master) la zi ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 27 Februarie 2018
Va puteti inscrie .

persoană în căutarea unui loc de muncă - persoana care face demersuri pentru a-și găsi un loc de muncă, prin mijloace proprii sau prin înregistrare la agenția pentru ocuparea forței de muncă în a cărei rază teritorială își are domiciliul sau, după caz, reședința ori la alt furnizor de servicii de ocupare, acreditat în condițiile legii.
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj mnmnmn mnmnmn cat timp esti in evidenta celor de la somaj? (vezi toată discuția)
Cautarea activa a unui loc de munca atunci cand esti somer gams gams Buna seaara, Ca inseamna mai exact sa faci dovada cautarii unui loc de munca atunci cand esti somer? Poate fi dovada un print screen a aplicarilor de pe ... (vezi toată discuția)
Va rog să mă indrumati rodikontro rodikontro Doresc să demisionez dar nu cer indemnizația de șomaj. As dori sa am calitatea de șomer (macar câteva zile) pt a putea să mă angajez in alta parte dar ... (vezi toată discuția)