avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit Bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit Bancar

Buna ziua. Tatal meu a avut un credit la o banca cu ipoteca pe un teren. In urma deceslui am facut succesiunea iar banca m-a obligat sa transfer creditul pe numele eu. Normal ar fii trebuit sa ramana creditul pe numele mamei mele dar neavand venituri nu a putut sa o puna sa plateasca creditul. Daca nu preluam eu creditul scotea terenul la vanzare. Intrebare mea este daca au procedat corect cu mine si daca acel credit nu trebuia sa se rezilieze in urma decesului. Multumesc anticipat!!!!
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
Andrei1789, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire credit de nevoi personale fara garantii hori79 hori79 Tatal meu a decedat si a lasat in urma un credit neachitat integral. Nu are la ora aceasta nici o restanta. Am fost la banca unde am aflat ca, desi exista o ... (vezi toată discuția)
Împrumutul ipotecar este obligatoriu să fie preluat de copii, în caz de deces al împrumutatului și coplătitorului? Silviu Gabriel Silviu Gabriel Buna ziua, as dori sa stiu daca la un împrumut ipotecar din anul 2002, in care titularul imobilului sunt părinții mei, in caz de deces imprumutul este ... (vezi toată discuția)
Debitor decedat - credit neachitat n0cL1p n0cL1p Buna ziua, Tatal meu avea un credit de nevoi personale fara girant sau coplatitor si fara ipoteca. A fost facuta si o asigurare de viata, in caz de ... (vezi toată discuția)