avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedura de transfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedura de transfer

Buna seara.

Am o intrebare. Sunt intr-o situatie neplacuta. Si nu stiu cum sa o rezolv mai ok pana imi gasesc altceva de munca.
In oct 2016 m-am angajat la o firma pe postul Y.
In luna octombrie 2016 am lansat printre colegi o chestie gen- oare cum o fi pe departamentul X ( mentionez in cazul de fata nu a existat o recrutare de nici un fel). Vrand sa vorbesc cu echipa de HR de cu totul alta chestie ( un act aditional pe care toata vechea mea echipa l-a semnat de la sf lui sep 2017 mai putin eu) Mi s-a pus intrebarea de genul am auzit ca vrei sa te muti. Na...am zis ca mi-ar place ca mi se pare chalanging...si pac a doua zi am si avut interviu. Din oct 2017 pana la sf lui dec 2017 nu am stiut nici data de transfer si la mine nu s-a venit cu nici o oferta financiara...nici nu s-a atins subiectul. Cu 1 saptamana jumate inainte de data de transfer, am inceput sa intreb aproape zilnic si am fost evitata ( nu am putut nici macar da ochii cu echipa de HR :)) ). Cu Cateva zile inainte de transfer a venit informarea scrisa catre toti cei implicati ca eu voi fi transferata de la Y la X..si din nou noi insistente ce inseamna financiar mutatia. In CIM am aceeasi functie, dar fisa postului se schimba. La 2 saptamanii dupa mutare. noul meu manager imi confirma ca nu se schimba nimic financiar. Si atunci eu am zis ca eu nu sunt multumita. La o saptamana dupa aceesi chestie imi confirma si HR, iar eu am aceeasi reactie. Uite ca suntem la o luna jumate de la mutatie, eu nu am semnat fisa postului, actul aditional din Oct pana azi nu este semnat ( e pentru a avea posibilitatea de a avea acces la VPN- si da am lucrat si de acasa). Iar ieri cand din nou am avut discutie cu HR legat de asta, am fost ratoita ca eu de ce nu am zis nimic, ca ce ca ea e una la 1000 de oameni, ca si eu am cunostinte in domeniu de ce nu am intrebat, Ca acum situatia e ca nu ii place ca am pus problema: daca stiam de la inceput ca nu exista modificare salariala nu acceptam transferul. SI oricum nu crede ca se mai poate face ceva, ca trebuie sa verifice daca mai e loc in vechea echipa pentru mine. PLus ca daca fac chestia asta nu voi mai beneficia de nici un transfer vreodata in firma.
Deci eu cum ma simt ca m-am vazut obligata sa ma mut desi daca stiam toate detaliile nu o faceam ? Stiu ca ceea ce am patit eu e o practica des intalnita (bine deobicei fac si toate actele).

Ce pot face in situatia actuala, si cat din ce s-a intamplat e sau nu legal. Eu stiu ca fisa postului este parte aditionala la CIM.

Alte discuții în legătură

Desfacere contract munca albinutzuX albinutzuX Buna ziua, am o mare dilema si nu stiu cum ar fi mai bine sa actionez. Revin cu aceeasi speta: compania x cumpara compania y. Compania y este delegata sa ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca fără act adițional și fără fisa de delegare Sandu Maria Corina Sandu Maria Corina Bună ziua. Anul trecut, mai exact în data de 15 mai 2020 m-am întors din CIC. Menționez că lucrez la o Instituție Financiara Nebancara pe postul de ... (vezi toată discuția)
Modificat cim Adytzu72 Adytzu72 Am fost schimbat in cadrul altui compartiment in cadrul aceleiasi institutii, mi s-a dar dispozitia prin care sunt mutat, actul aditional la CIm, dar nu mi s-a ... (vezi toată discuția)