avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce garantie se aplica unui imobil nou achizitionat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce garantie se aplica unui imobil nou achizitionat direct de la dezvoltator?

Buna ziua,
Am achizitionat un imobil nou direct de la dezvoltator. La nici 6 luni de locuit in respectivul imobil toti peretii s-au umplut de fisuri si crapaturi, chitul de rosturi din anumite zone( baii, bucatarii ) a cazut; am descoperit alte defecte pe care la momentul primirii locuintei nu le-am observat. Geamurile termopane prezinta semne vizibile de uzura( zgarieturi adanci , garnituri taiate, zgomote ciudate atunci cand bate vantul). La toate acestea dezvoltatorul zice ca nu se aplica garantie. Are dreptate? Am sanse sa remedieze problemele?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
Lia-Adriana, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 09:19, 28 Februarie 2018
Viciile ascunse pot fi reclamate de către Dumneavoastra, existând șanse de rezolvare a problemei semnalate
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
ContSters454516, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! ce sanse de castig as avea daca intentez un proces ... emiliapem@yahoo.com emiliapem@yahoo.com Buna ziua ! Ce sanse de castig as avea daca intentez un proces ptr vicii ascunse ... in urma cu o saptamana am cumparat o masina a unei cunostinte comune... ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in luna iunie am achizitionat o casa nou construita ... ioana2122 ioana2122 Buna ziua, in luna iunie am achizitionat o casa nou construita de la dezvoltator, prin credit ipotecar, ulterior achizitionarii am intampinat urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Probleme cu instalatiile sanitare si defecte la finisaje intr-un ... jonnybravo2024 jonnybravo2024 Probleme cu instalatiile sanitare si defecte la finisaje intr-un apartament nou Buna ziua, Am cumparat recent un apartament nou, iar la scurt timp dupa ... (vezi toată discuția)