avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Este corecta decizia de impunere CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Este corecta decizia de impunere CASS

Incepand cu a doua parte a anului 2012 (Iuna iulie) am inceput activitatea PFA. La vremea respectiva am primit de la ANAF decizie de impunere pentru impozit si pentru CASS. In data de 13.12.2017 s-a emis decizie de impunere pentru anul 2012 contributii CASS. Este legal? Nu s-a prescris dreptul la stabilirea contributiei?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 11:59, 28 Februarie 2018
Nu s-a prescris

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere cass 2012 AlexCerveanu AlexCerveanu Buna ziua, In luna Decembrie Anul 2017 am primit prin posta o decizie de impunere pentru stabilirea CASS pe Anul 2012. In acel an am realizat in perioada ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere datorie catre stat enescu_ella enescu_ella Buna ziua, as dori sa va intreb daca exista un termen in care se prescrie plata unei datorii la stat (mai exact, daca o pfa are o datorie la stat de 1.500.000 ... (vezi toată discuția)
Plata cass din venituri realizate pentru anul 2012 a unui pensionar care este si angajat Adriana_Stoica Adriana_Stoica Am primit decizia de impunere pentru CASS pe anul 2012 iar baza de calcul trecuta in decizie este doar pentru venituri din activitati independente si este ... (vezi toată discuția)