O primarie a emis o hotarare privind taxele si impozitele locale, pe care nu vrea sa mi-o trimita prin posta. Am facut cerere la Prefectura sa-mi trimita hotararea, dar Prefectura mi-a zis sa o cer la Primarie, desi am transmis Prefecturii faptul ca Primaria a refuzat sa-mi dea aceasta hotarare. Nu inteleg de ce Prefectura refuza in mod abuziv sa ma ajute si sa-mi dea aceasta hotarare. Ce pot face in aceasta situatie? Sa dau Prefectura si Primaria in judecata?
Stiu am facut 2 cerei la Primarie si nu mi-au dat hotararea, apoi am facut 2 cereri si la Prefectura si Prefectura a refuzat sa-mi dea hotararea, desi o are si Prefectura. Fiecare ma trimite de la unul la altul, asta e Romania in care traiesc.
In acest caz, depuneti o plângere la secţia de contencios administrativ a tribunalului în a carei raza teritorială domiciliati sau în a carei raza teritorială se afla sediul autorităţii ori al instituţiei publice.
Domnule Cornel Vasile degeaba depun ca Prefectul si Primarul sunt mana in mana cu judecatorii. Asa ca stau 6 ani prin procese pentru o horarare, mai trebuie sa platesc si un avocat care imi cere pe mama si pe tata, dupa ce ca si impozitul la primarie este destul de mare, si este stabilit ilegal, peste pragul de 50 % cat permite codul fiscal in vigoare pe 2018,. a se vedea art. 489 alin 2. (2) Cotele adiționale stabilite conform alin. (1) nu pot fi mai mari de 50% față de nivelurile maxime stabilite în prezentul titlu.. Primaria unde am eu terenul le-a fixat la peste 55 % incalcand legea, tocmai de aceasta am cerut hotararea ca sa vad ce scrie in ea. Când le-am spus au marit apoi cu 50 % , dar nu stiu ce scrie in hotarare.