avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa ma mut cu tatal meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa ma mut cu tatal meu

Buna,sunt fata si am 13 ani.Parintii mei au divortat acum 6 ani si am ramas cu mama mea.De ceva timp (aprox 2 ani) nu ne mai intelegem.Mereu ne certam,avem pareri diferite etc. Am vorbit cu tatal meu si vreau sa ma mut cu el.Ma inteleg foarte bine cu el.Nu de mult timp am auzit parerea unor persoane si nu mai sunt asa sigura daca sa ma mut sau nu.Credeti ca e o idee buna?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 22:54, 28 Februarie 2018
Cred ca este o pozitie de moment. Esti inca minora iar mama ta cred ca face eforturi deosebite sa poti avea toate problemele rezolvate. Nu cred ca a te muta la tatal tau rezolva situatia. In general parintele la care stai este vazut prin gresit doar pentru ca este zi de zi cu tine si perceptia ta este ca te "dadaceste" prea mult si nu te lasa libera/libera. Sunt sigura ca daca te muti la celalalt parinte, in cazul de fata tatal tau, si iti va cere sa iti respecti niste reguli, ti se va parea ca esti persecutata si vei dori sa te muti din nou. Este doar parerea unei mame care si-a dorit intotdeauna binele copilului ei. Mama ta sigur nu iti vrea raul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oare sa plec de la parintii mei??? Ungureanu Marcela Ungureanu Marcela Buna ziua. am si eu o intrebare si poate ma si ajutati cu un sfat. Ma numesc Ungureanu Marcela, am 17 ani...am probleme destul de grave cu parintii mei (sau ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani si as dori sa ma mut la iubitul meu !!!!! AnaMaria98 AnaMaria98 Am 16 ani si as dori sa ma mut la iubitul meu care are 22 pentru ca acasa nu mai suport tratametul pe care mil ofera parinti mei...mereu sunt agresata verbal ... (vezi toată discuția)
O intrebare :) sunt minora si vreau sa ma mut cu prietenul major ContSters284275 ContSters284275 Buna ziua, Am 16 ani. Parintii mei au divortat cand aveam 4 ani si am fost incredintata tatalui, in urma faptului ca mama a renuntat la mine. Pana de curand ... (vezi toată discuția)