Buna,sunt fata si am 13 ani.Parintii mei au divortat acum 6 ani si am ramas cu mama mea.De ceva timp (aprox 2 ani) nu ne mai intelegem.Mereu ne certam,avem pareri diferite etc. Am vorbit cu tatal meu si vreau sa ma mut cu el.Ma inteleg foarte bine cu el.Nu de mult timp am auzit parerea unor persoane si nu mai sunt asa sigura daca sa ma mut sau nu.Credeti ca e o idee buna?
Cred ca este o pozitie de moment. Esti inca minora iar mama ta cred ca face eforturi deosebite sa poti avea toate problemele rezolvate. Nu cred ca a te muta la tatal tau rezolva situatia. In general parintele la care stai este vazut prin gresit doar pentru ca este zi de zi cu tine si perceptia ta este ca te "dadaceste" prea mult si nu te lasa libera/libera. Sunt sigura ca daca te muti la celalalt parinte, in cazul de fata tatal tau, si iti va cere sa iti respecti niste reguli, ti se va parea ca esti persecutata si vei dori sa te muti din nou. Este doar parerea unei mame care si-a dorit intotdeauna binele copilului ei. Mama ta sigur nu iti vrea raul.