avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie cu preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie cu preaviz

Câte ore pe zi este obligatoriu sa lucrezi in cazul demisiei cu preaviz( 10 zile ..la privat)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 1 Martie 2018
Legea prevede ca pe durata preavizului c.i.m. isi produce toate efectele...astfel ca, durata timpului de munca in perioada de preaviz este cea mentionata in c.i.m. ...

De exemplu, daca in c.i.m. timpul de munca este de 8 ore/zi , in lipsa unor dispozitii contrare timpul de munca pe perioada preavizului va fi tot de 8 ore/zi.

Reducerea timpului de munca pe durata preavizului este posibila numai daca este prevazuta in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un pensionar care lucrează la privat ,cu contract pe perioada ... jeanc jeanc Un pensionar care lucrează la privat ,cu contract pe perioada nedeterminata ,își da demisia cu preaviz. Câte zile și ore pe zi trebuie sa mai lucreze? (vezi toată discuția)
Obligatii angajat in perioada de preaviz BOTTYCELLY BOTTYCELLY Buna ziua, As dori sa stiu daca - Conform Codului Muncii in vigoare - in perioada de preaviz de 20 zile lucratoare angajatul poate lucra 10 zile program ... (vezi toată discuția)
Timp redus de munca in perioada de preaviz DGeorgiana25 DGeorgiana25 Buna seara, As vrea sa va intreb daca in perioada de previz (in cazul demisiei) poate fi ceruta reducerea perioadei de munca la jumatate de norma pentru ... (vezi toată discuția)