avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile de autor si indemnizatia de crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile de autor si indemnizatia de crestere copil

Buna ziua
Sunt angajata la o societate cu suma minima (pt studii superioare) pe cartea de munca, dar mai am inca doua contracte de drepturi de autor la alte doua societati.
As vrea sa stiu cum se calculeaza sumele castigate din drepturile de autor atunci cand voi intra in condeciu de crestere copil si care sunt documentele pe care trebuie sa le pun la dosar.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 17:09, 23 Octombrie 2009
Se vor cumula veniturile obtinute pe cele 3 contracte (1 CIM 2 de autor).
Va trebui sa faceti dovada acestor venituri. Fiecare angajator va completa cate o adeverinta cu veniturile realizate de dvs in ultimele 12 luni. Aceste adeverinte le veti atasa la dosarul ptr indemnizatie
Din cate stiu vi se cere si o adeverinta de venituri de la Administratia Fiscala si se regasesc in ea acele venituri din drepturi de autor.
Contractele pentru drepturi de autor trebuie duse la administratia financiara sau plata impozitilului este suficienta pentru a primi apoi acea adeverinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului myhpopescu myhpopescu As dorii sa va adresez o indrebare referitoare la modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea copilului. Eu lucrez cu carte de munca si cu contract de ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie anton981 anton981 Buna ziua . As avea o rugaminte . Am solicitat angajatorului adeverinta cu salariul brut si sporurile in vederea pensionarii . Am avut o perioada de 14 luni in ... (vezi toată discuția)
Legea 76/2002 art 34 a001122 a001122 buna ziua, ma refer la art citat mai jos: Art. 34. - (1) Somerii prevazuti la art. 17 alin. (1) beneficiaza de indemnizatie de somaj daca indeplinesc ... (vezi toată discuția)