avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Parcari sector 3
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Parcari sector 3

Buna ziua,

Anul trecut am intrat in posesia unui loc de parcare in sectorul 3 printr-un contract de comodat. Anul acesta mi-am platit impozitul pe tot anul in baza acelui contract.
Acum cateva zile am achizionat alta masina cu un alt numar de inmatriculare, masina veche urmand sa o donez unei rude. Intrebarea mea este daca ar fi nevoie sa merg la ADP sector 3 pentru a anunta ca mi-am schimbat masina, respectiv numarul de inmatriculare.
Exista vreun risc sa pierd locul de parcare? De asemenea as dori sa mentionez ca atat masina veche cat si cea noua nu sunt inmatriculate pe Bucuresti, ci pe un alt oras din Romania.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:58, 4 Martie 2018
Locul de parcare pe care il detineti in prezent este pentru un anume numar de inmatriculare.
Prioritate la acordarea locurilor de parcare o au masinile cu nr. de Buc. si cu domiciliul proprietarului in zona de parcare.
Numai daca veti merge la ADP sector 3 veti putea afla, cu siguranta, daca vi se acorda un alt loc de parcare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ana_medina ana_medina Buna ziua, Domiciliez in sectorul 2, la bloc. Am autorizatie de la ADP Sector 2 pentru un loc de parcare. In momentul de fata intentionez sa-mi vand masina ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)