avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Bună ziua!în luna octombrie anul trecut m-am întors la munca după concediu de creștere copil și în prezent beneficiez de stimulent de inserție și sunt angajata la 2 societăți cu jumătate de norma fiecare și urmează sa mă angajez și la o a treia societate.de curând am aflat ca sunt din nou însărcinatăși ar trebui sa nasc la sfârșitul lui octombrie.întrebarea mea este:când îmi calculează indemnizația se iau in calcul toate veniturile precizate mai sus inclusiv al treilea loc de munca și stimulentul?va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:48, 1 Martie 2018
Stimulentul de insertie nu se ia in considerare la calculul indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculează indemnizația? Anca2018 Anca2018 Dacă pana în octombrie 2017 am beneficiat de indemnizatie crestere copil și apoi am luat stimulent de inserție și salariu de la doua societăți și ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul indemnizatie concediu crestere copil ancal23 ancal23 Buna ziua, In data de 03.02.2016 am intrat in concediu prenatal, urmand ca la sfarsitul lui Martie sa se nasca cel de-al doilea copil. Am mai multe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului dupa master si somaj Sabina-Maria Sabina-Maria Buna seara! Sunt insarcinata in aprox 5 luni, urmand sa nasc la sfarsitul lui aprilie 2014. Situatia mea este urmatoarea: am absolvit masterul cu disertatie ... (vezi toată discuția)