avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculează indemnizația?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculează indemnizația?

Dacă pana în octombrie 2017 am beneficiat de indemnizatie crestere copil și apoi am luat stimulent de inserție și salariu de la doua societăți și urmează sa nasc în octombrie anul acesta.,Cum se va calcula indemnizația având în vedere ca se calculează ultimile 12 luni din 24?ce venituri se iau în calcul?Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:44, 5 Martie 2018
Se ia in calcul numai veniturile din salarii , stimulentul de insertie nu intra in calculul indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Anca2018 Anca2018 Bună ziua!în luna octombrie anul trecut m-am întors la munca după concediu de creștere copil și în prezent beneficiez de stimulent de inserție și sunt ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil Domi3 Domi3 Buna ziua. Daca puteti sa ma ajutati cu o informatie in ceea ce priveste veniturile ce se calculeaza pentru indemnizatia de crestere a copilului. Urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului ioanaiacobas ioanaiacobas Buna ziua Eu sunt in concediu de crestere a copilului, dar doresc sa imi reiau activitatea incepand cu 1.01.2013. In acest caz beneficiez de stimulent de ... (vezi toată discuția)