avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... antena rds
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

antena rds

Am un teren pe care ar vrea rds sa monteze o antena. A s vrea sa stiu daca are vreo influenta asupra caselor din jur. Ei spun ca va avea 30 de metri inaltime. Cea mai apropiata casa este la 50 de metri. Voi avea probleme cu vecinii?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:18, 19 Noiembrie 2009
din punct de vedere legal, atita timp cit sinteti proprietarul terenului, puteti sa-l vindeti sau inchiria cui doriti fara consimtamintul vecinilor. din punct de vedere tehnic, va puteti documenta asupra efectelor produse de antena in cauza si, apoi, puteti lua o decizie corecta fata de vecini si dv.
Atata timp cat antena este montata si instalata pe terenul proprietatea dvs , nu aveti nici un fel de probleme juridice cu vecinii! Este perfect legal si nu aveti nevoie de acordul lor!
B-) Insa nu ar fi recomandat sa va faceti casa sub acea antena! Orice ar spune oricine tot emite radiatii!B-)
Pai si vecinii sunt afectati, nu? Aici se poate spune "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!" :)
..........
Iar eu cand aud de RDS, ma infior!!!!! Experiente nefericite, dar nefericite rau de tot!
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
elga50, moderator
Orice dispozitiv ce genereaza unde electromagnetice are influenta pe raza foarte mare. Desi puterea scade cu cresterea distantei, nu se poate spune de nici o antena ca este 100% nedaunatoare.
Deci da, posibil sa fie vecini care sa comenteze, desi daca antena este pe proprietatea dvs nu prea vor avea ce sa faca din p.d.v. legal...dar nu se exclude sa se gaseasca unul cu suficienta vointa sa v-o saboteze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot refuza montarea unei antene gsm in curtea vecinului alina800 alina800 Buna ziua! Un operator de telefonie mobila doreste sa cumpere 100 m2 din terenul vecinului pt montarea unei antene gsm. Suntem 4 sau 5 vecini dintre care ... (vezi toată discuția)
Reguli la amplasarea antenelor de telefonie mobila Budileanu Sorin Budileanu Sorin Buna ziua. Primaria detine un teren care se invecineaza cu proprietatea mea.Pe acest teren primaria vrea sa instaleze impreuna cu cei de la DIGI o antena ... (vezi toată discuția)
Distanta legala intre zidul unei case si limita de hotar ptr. o proprietate constituita ultwrior const4uirii casei Luminis Luminis Am cumparat un apartament intr- un imobil in 2017 iar pe zidul vestic am o fereastra unica ce imi asigura lumina si vederea . In2008 vecinul a cumparat ... (vezi toată discuția)