avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Durata solutionare dosar la Parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Durata solutionare dosar la Parchet

Bună ziua, băiatul meu a fost agresat de către doi vecini, în fața blocului, unde sunt camere de filmat. Am depus plângere la poliție, am adus imaginile video și certificatul de la IML. Dosarul, ne-a spus cei de la poliție, că a fost înaintat la Parchet. Și totuși, au trecut 5 luni și nu am primit niciun semn. Îmi puteți spune cam cât durează soluționarea unui astfel de caz ?? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Laitin , utilizator 14:42, 1 Martie 2018
Nu exista un termen in care sa se solutioneze cauza, depinde de activitatile pe care trebuie sa le efectueze organul de cercetare penala. Cand urmărirea penală este terminată, organul de cercetare înaintează dosarul procurorului, însoţit de un referat.
O solicitare din partea dvs. privind informații despre stadiul dosarului penal către organele de urmărire penală v-ar oferi un răspuns mai util.
Mai exact, unde aș putea face această solicitare, vă rog ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamate la parchet kennya kennya buna seara am depus o reclamate la parchet anul trecut n iulie am fost chemata la polite sa dau declaratie si din ianuarie a fost trims dosarul la parchet cu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala alexiastefania alexiastefania Am facut la politia locala o plangere penala impotriva unui politist in luna martie 2012, mi s-a promis ca o vor inainta Parchetului, iar astazi , respectiv ... (vezi toată discuția)
Plangere penala Marian233 Marian233 Salut.Am o intrebare am fost lovit cu pumnul in fata de catre un vecin de cartier,am chemat politia in cartier si am depus o plangere penala,la medic mi s-a ... (vezi toată discuția)